I går blev der trykket på den store UDGIV-knap, og inden længe kan du erhverve dig Min Bedste Tid (indtil videre). Og hvad er dét så, spørger du. En roman? En biografi? En digtsamling? Nej, ingen af delene. Den nye udgivelse er en kalender for 2019.

Min Bedste Tid er dog meget mere end “bare” en kalender. Det er samtidig en scrapbog, en notesbog, en skitseblok… Min Bedste Tid er præcis, hvad du gør den til, men fremfor alt er den et redskab til at skabe det liv, du ønsker og fortjener.

Hver måned arbejder du med nye fokuspunkter som f.eks. organisering, prioritering, målsætning og meget mere. Du lærer at sige nej og at vælge til og fra, så du får det bedste ud af året, der kommer.

Der går nogle dage, før kalenderen kan bestilles – men du kan allerede nu sikre dig ét af nogle få eksemplarer af paperback-udgaven, som vi sælger til en særlig lav V.I.P. pris på kun 80 kr.* Det eneste, du skal gøre for at opnå den lave pris, er at give os feedback på produktet, så vi kan udvikle og forbedre det i årets løb. Som V.I.P. kunde vil du derfor hver måned modtage et kort spørgeskema på mail.

Du kan bestille dit V.I.P.-eksemplar af Min Bedste Tid lige her – men skynd dig, der er kun et begrænset antal til den fordelagtige pris.

Jeg håber også at se dig snart på hjemmesiden www.minbedstetid.dk. Her vil der løbende blive lagt inspiration, downloads og tips op til dig, der vil gøre 2019 til det bedste år – indtil videre.

*Prisen er ekskl. fragt.
Normalpriser:
Paperback 146 kr., hardback 195 kr. (ekskl. fragt)