Glædelig første december!

Jeg har allerede givet mig selv årets første julegave, da jeg i går aftes afsluttede årets NaNoWriMo som vinder. Jeg nåede de 50.000 ord, og hvis du har fulgt med her på bloggen, ved du, at det holdt hårdt denne gang. Jeg måtte give den gas i de sidste par dage for at nå mit mål – men jeg gjorde det!

Betyder det så egentlig så meget? Ja, det gør det.

For hver gang, du opnår et af de mål, du har sat dig – uanset hvor lille eller ubetydeligt det kan forekomme at være – så lærer du dig selv, at du kan. Jeg ved det, for jeg har prøvet det: Hver gang, jeg har sat mig selv det (måske lidt tåbelige og mærkværdige) mål at skrive 50.000 ord på en måned, og det så lykkes – ja, så ved jeg, at jeg kan opnå hvad som helst, hvis blot jeg sætter mit hjerte ind på det.

Ikke nogen dårlig præmie for en enkelt måneds slid og slæb, vel? Dertil kommer, at jeg gennem en måned har indarbejdet nogle gode skrivevaner, som vil komme mig til gode i de måneder, der følger.

Da jeg nu er kommet godt igennem årets NaNoWriMo, er det tid til at nyde sejren og hvile på laurbærrene. Eller – det er det så ikke alligevel. For på mandag kommer den udgivelse, jeg nævnte i mit sidste blogindlæg, og der er stadig en del arbejde, der skal gøres. Hvad kan det være? tænker du måske nysgerrigt. Men det er juletid, og man må gerne have hemmeligheder. Men jeg kan fortælle så meget, at det er noget, der kan hjælpe dig til også at nå dine mål. En rigtig god julegave – til en, du holder af, eller til dig selv, fordi du fortjener det.

Så mens julefreden sænker sig efter novembers skrive-vanvid, går jeg og glæder mig til at fortælle dig mere på mandag – så hold øje med bloggen. Det kunne gå hen og blive lige netop den gave, du har glæde af hele året.