Så er min første digtsamling en realitet! Det har været en lang rejse, og endelig… Du ved, hvad jeg mener…

En lille præsentation vil være på sin plads:

DET GYLDNE BÆGER er en digtsamling, der er blevet til over en lang årrække. Nogle af de ældste digte i bogen – for eksempel titeldigtet Det Gyldne Bæger og det håbefulde, stille digt Myten blev udgivet for mere end 20 år siden i det anerkendte litterære tidsskrift Hvedekorn, mens det nyeste digt Nu tid er skrevet for blot få uger siden.

Således tager bogen dig med ud på en rejse, ikke blot gennem tiden, men også en rejse fra den søgende ungdom til den ældre og – måske – klogere eftertænksomhed og visheden om, at det er en rejse, der aldrig slutter – og at det heller ikke er meningen, at den skal slutte. Når blot man finder sin egen vej og sin egen plads i tiden.

Her er en lille forsmag:
Myten
Pantomime
Lynglimt

Hvis du kan lide, hvad du har læst, kan du købe digtsamlingen lige her: https://www.saxo.com/dk/det-gyldne-baeger_epub_9788740437621 (fås indtil videre som e-bog).